Dyfuzor E39 M5
Dyfuzor E39 M5
Witam,
Jak w temacie , kupię oryginalny dyfuzor zderzaka tył do E39 M5 .
Pozdrawiam
Jak w temacie , kupię oryginalny dyfuzor zderzaka tył do E39 M5 .
Pozdrawiam
Re: Dyfuzor E39 M5
Wszystko rozumiem że towar deficytowy ale nowy w serwisie w pokładzie kosztuje ok 580zl ...
Jak nie znajdę używki w sensownej cenie to tylko serwis zostanie aczkolwiek 580 zł za kawałek plastiku to jest kosmos...
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Kosmos to jest podstawka pod kubek na napój do E63 za około 5000-6000zł. 580zł za nowy dyfuzor do M5 to wg mnie tanio jak na aso.
Zdaję sobie sprawę że niektóre ceny części w ASO są absurdalne ale czasami ceny części używanych w porównaniu do nowych też nie mają logiki ,
ja wiem że każdy chce zarobić itp ale część używana nie powinna kosztować więcej niż 60% ceny nowej części
ja wiem że każdy chce zarobić itp ale część używana nie powinna kosztować więcej niż 60% ceny nowej części
Prawo popytu i podaży.
Kiedyś dyfuzory sprzedawało sie po 200zł, dzisiaj każdy chętnie płaci 500zł, bo ich po prostu nie ma.
Kiedyś dyfuzory sprzedawało sie po 200zł, dzisiaj każdy chętnie płaci 500zł, bo ich po prostu nie ma.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Bombel ja nie mam do Ciebie pretensji , po części rozumiem ale mógłbyś zrobić cenę preferencyjną dla forumowiczów 

Może carbonowy z 3 "pionowymi statecznikami" za 2000?
-
- Auto: e36 coupe
Akurat jestem w trakcie naprawy / odnowy auta i tak się składa że dużo części typu uszczelki czy brakujące elementy kupuje w serwisie , nie było mi żal 600 zł za nową gałkę zmiany biegów , ale w moim przypadku zakup dyfuzora to tylko zabieg kosmetyczny bo mój ma drobną wadę która mnie denerwuje ale najwyżej go zostawię , wolę te pieniądze włożyć w mechanikę , jak skończę auto wrzucę zdjęcia to sam mi powiesz czy nie chcesz oglądać mojego samochodu . Pozdrawiam
Podobnie jak zabawne uważam januszowe przycinanie na częściach do starych jakby nie patrzeć aut "bo akurat jest popyt i stówka więcej wjedzie"

Ja podchodzę do tego tak że są tu ludzie dla których jest to pasja , zawsze jak coś mam na sprzedaż dla osób z forum przewiduję rabat , tak po prostu... Tak udało mi się kupić wkład do lusterka od użytkownika pauldv8 , wszystko załatwione w super sympatycznej atmosferze za co bardzo dziękuje! Dyfuzor już ogarnięty